Bijna bijna......
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Roos
20 Februari 2009 | Nederland, Amsterdam
03 Maart 2009 - 22:32
Eva:
En roosje gaat op reis jaja, troelala troelala, Roosje gaat op Reis jaja en dat gunnen we jou heel erg!!!
Geniet Roos en kom maar lekker snel terug in de zomer om samen leuke dingen te doen in Nederland!
Kus -
04 Maart 2009 - 07:42
Ron En Marja:
we hebben ons voor "de op de hoogte hou mail" opgegeven dus er ontgaat ons niets meer. Goede reis en veel plezier gr marja en ron -
04 Maart 2009 - 07:55
Eva:
Hej die lieve Roosje! Ik gun het je zo ontzettend! Nog een paar nachtjes en dan ga je al, kleine dappere bofkont! Ik zie je vrijdag nog eventjes... Dikke knuffel griepige Eef -
04 Maart 2009 - 08:20
Robijn:
Skatje!
Wat heerlijk en geweldig dat het eindelijk zover is! Geniet! Ga je missen!!
Kussie -
04 Maart 2009 - 11:05
Pieter:
Stikgroen van jaloezie maar voor jou fantasties, pak goed in en vergeet niet een rompertje, de nachten kunne koud zijn zo in je eentje
lfs piep -
09 Maart 2009 - 17:46
Beate:
jo roosje mijn roosje
waar zit je nu?? Ik baalde enorm in de loop van de vrijdagavond dat ik niet bij je kon zijn op je laatste avondje hier in nederland...MAAR... ik ga je helemaal volgen daar in ver weg is ze dan want ik heb mezelf net ingelogd!
Kus van mij en voor het geval je nog twijfeld...je mist hier NIETS hoor..ze lullen nog steeds alleen maar over het "weer" hoop dat jij heel veel interessante dingen te vertellen hebt wanneer je een laptopje tegen het (w.s. nu al bruine lijf) loopt...
tot gauw!!
XX -
10 Maart 2009 - 04:47
Chantal En Annabel :
heee roos! we willen je vanuit nieuw zeeland heel veel plezier wensen op je reis, geniet er lekker van! een once in a lifetime experience!
liefs chantal en annabel -
13 Maart 2009 - 20:51
Judith:
Uh? Je zit hopelijk toch al in Thailand toch??? Veel te druk voor internet, heeel goed! kus