Chiang Mai & Pai
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Roos
03 April 2009 | Thailand, Bangkok
Op naar Pai! Een prachtig dorpje op 3 uur rijden van Chiang Mai, gelegen tussen de bergen in een vallei aan de rivier. Wat een ontzettende relaxte sfeer in dit mooie hippiedorpje.
Iedere avond voor het eten namen we plaats in het gezellige cafe van de vrolijke stevige Thaise jongedame, Piet (spreek uit Pieiet). Daar kletsen we wat met andere reizigers en locals om vervolgens na een hapje gegeten te hebben door te gaan naar Ting Tong of de Don't Cry bar. Daar nestelden we ons op de kussens om het kampvuur naast goed gezelschap.
Aangezien dit ons dagelijkse ritueel was waren we al snel aardig ingeburgerd en werden we op straat begroet door al het Thaise barpersoneel.
Geen reet uitgevoerd dus, alleen maar ontspannen en genoten van heerlijke massages en leuke mensen...in dit plaatsje hoef je alleen maar gelukkig te zijn!
Bijna op naar Laos...
03 April 2009 - 09:34
Floor:
Ik zou zeggen: hou dat gevoel de rest van je reis vol!!
enjoy!
03 April 2009 - 09:34
Thijs:
zilver, ook mooi... -
03 April 2009 - 09:39
Jook:
Toch eerst gelezen,
Wat maak je goede keuzes, weg van westese vieze mannetjes en lekker de fijne dingen doen, Ik zie dat je geniet. Ondertussen dus al in Laos op de slowboat, ben benieuwd naar je volgende berichten,
Heel veel kussen, Jook -
03 April 2009 - 09:41
Jook:
Maar als je op zilver had gehoopt is brons toch een beetje sneu -
03 April 2009 - 09:42
Wendy:
Leukleukleukleukleuk!
Wie is 'we' eigenlijk? ;) -
03 April 2009 - 09:43
Eva:
Heeeeeeeeeeeeeerlijk!
Dikke pakkerd en konden wij hier maar even zo'n uitstapje doen naar zo'n vallei. Ach tis hier inmiddels nu zo'n 18 graden en de zee is ook dichtbij.....
Kus -
03 April 2009 - 09:43
Thijs:
Klinkt mooi, wie zijn "we" dan Roos? Israelische hond? Wilde argentijn? nederlandse meisje? Chinese naaktemolrat?
have fun ;-)
kus -
03 April 2009 - 09:46
Karlijn:
Heerlijk weer lieverd!
By the way...Job in the pocket!
Ben benieuwd hoe het verhaal verdergaat ;)
03 April 2009 - 10:03
Anne:
Zit jij daar een beetje gelukkig te wezen..? En terecht!! Lekker hoor, ik smul van de verhalen!
Dag lief Roosje, geniet van alle moois! Dikke zoen! An